XVII Torneig Casteller a Sabadell

Els Castellers de Sabadell van organitzar, el cap de setmana 3 i 4 de febrer de 2018, el primer Torneig Casteller de Futbol que acceptava 48 colles castelleres.

El Comissionat del Torneig Casteller apostava, juntament amb la colla saballuda, a oferir la possibilitat de participació a gairebé totes les colles peticionàries. D’aquesta manera, junt amb la Normativa Bàsica de Partipació, el CTC promovia l’accés de més 1000 castelleres i castellers a la jornada lúdico-esportiva.

Aquest torneig va fer un salt tecnològic, oferint una aplicació mòbil que informava a cada moment de horaris, encreuaments, mapes i activitats. Prèviament havia ja modernitzat els formularis d’inscripció.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *