XVI Torneig Casteller a Cornellà

De mans de la Valle Álvarez, com a Organitzadora Principal i la participació de tota la colla dels Castellers de Cornellà, el torneig es va celebrar els dies 28 i 29 de gener de 2017 amb l’Espai Central a la Fira de Cornellà, al costat del centre comercial Splau i l’estadi Cornellà – El Prat. Les altres pistes van ser a l’Escola Martinet, l’Escola Dolors Almeda, a l’Escola L’Areny, a l’Escola Abat Oliva i al Parc Esportiu Llobregat, on es van disputar les semifinals i click here final.

L’espai va ser adequat i va comptar amb una important implicació del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà, que va facilitar àrbitres en Verd Play, una visió més humana i menys competitiva del joc del futbol sala. El canvi de paradigma envers la competició esportiva es va poder provar mitjançant una APP en la qual els aficionats i jugadors podien valorar l’equip contrari però mai el propi. L’àrbitre feia de garant i supervisor de les votacions fent que, finalment, els Capgrossos de Mataró s’emportessin aquest premi.

L’Espai Central disposava d’una carpa de recepció i d’informació a més d’una barra que donava suport a la colla organitzadora. Les colles es desplaçaven per la fira i anaven i venien del centre comercial. La proximitat d’hotels va fer que aquests s’omplissin amb castelleres i castellers vinguts de tot arreu.

Els Castellers de Cornellà van posar-hi tot el temps i tota la seva organització fent que, finalment el diumenge, un cop acabada la final en la qual la Colla Vella dels Xiquets de Valls es va imposar als Castellers de Vilafranca, oferissin un dinar del Torneig tal i com cal, en un espai preparat i adequat com era la mateixa Fira de Cornellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *